Ons bedrijf STEL UW VRAAG ONLINE

Awards

Onze prestaties zijn met vele prijzen beloond. Enkele hoogtepunten:


Data Centre Europe Awards 2012

Winnaar: Rob Coupland, European CxO Award

Rob Coupland, COO van TelecityGroup, is onderscheiden met de European CxO Award om zijn aansturing van het ontwerp- en uitvoerproces van de Europese uitbreiding van TelecityGroup, waarbij hij zowel efficiënt energieverbruik als kwaliteit van bedrijfsvoering altijd hoog in het vaandel heeft gehouden. Ook speelde Rob een sleutelrol in het ontwikkelen en versterken van de geïntegreerde systemen voor kwaliteitscontrole van TelecityGroup, waardoor het bedrijf zich kon laten certificeren in het kader van ISO en andere programma's.

Data Centre Europe Awards 2012

Winnaar van de European Award for Colocation

De Data Centre Europe Awards worden uitgereikt als erkenning voor hoge prestaties op de Europese datacenter- en cloudmarkt. De European Award for Colocation is een speciale onderscheiding voor carrierneutrale colocatieproviders. TelecityGroup is door de jury bekroond vanwege haar leiderschap op het gebied van milieuvriendelijkheid en haar doelgerichte uitbreiding binnen Europa.

Britain’s Most Admired Companies

Gewaardeerde Software- & Computerdienstenbedrijf

TelecityGroup heeft de eerste prijs verdiend in de categorieën Software en Computerdiensten van Management Today's jaarlijkse verkiezing van Britain's Most Admired Companies 2012. Daarnaast prijkte de Group op nummer 28 van de ruim 250 grootste, hoogst aangeschreven Britse bedrijven. Dit is het tweede jaar op rij dat TelecityGroup een plaats bemachtigt op deze prestigieuze lijst en daarmee erkend wordt als één van de best presterende en meest innovatieve bedrijven van Groot-Brittannië.

Digital Impact Awards 2012

Eervolle vermelding: Beste bedrijfswebsite Brons: Beste gebruik van digitale technologie voor verandering of rebranding Brons: Beste gebruik van digitale technologie binnen ICT, media en telecom

TelecityGroup heeft drie Digital Impact Awards gekregen voor de succesvolle ontwikkeling van het merk. Daaronder valt het herzien van de bedrijfswebsite om veranderende communicatiedoelen te bereiken en de website tot een optimaal effectieve uiting van het merk TelecityGroup te maken. De Digital Impact Awards is een toonaangevende prijsuitreiking voor uitmuntende prestaties in digitale communicatie met belanghebbenden.

IR Society Awards 2012

'Meest effectieve jaarverslag'

TelecityGroup is bij de IR Society Awards 2012 onderscheiden voor het 'Meest effectieve jaarverslag' binnen de categorie FTSE 250. De jury was onder de indruk van de betrokkenheid van de Group bij haar belanghebbenden, wat bleek uit de transparante en duidelijke beschrijving van bedrijfsprocessen.

ICT Excellence Awards 2012

Maurice Mortell onderscheiden als ICT'er van het Jaar

De Managing Director van TelecityGroup Ireland, Maurice Mortell, is onderscheiden als ICT'er van het Jaar op de ICT Excellence Awards. Hiermee wordt Maurice beloond voor zijn plaatselijke inzet en onderscheiden voor zijn waardevolle bijdrage aan de Ierse ICT-sector.

European Business Awards 2012-13

Shortlist voor Landskampioen

De European Business Awards worden uitgereikt aan de meest innovatieve bedrijven in Europa en stimuleren succes, innovatie en ethiek binnen de zakelijke wereld. TelecityGroup is genomineerd als Landskampioen voor de 'Infosys-prijs voor Bedrijf van het Jaar (met een omzet vanaf € 150 miljoen)', omdat het bedrijf een uitstekende winst, sterke groei, innovatieve strategie en marktleiderschap laat zien en daarmee efficiency in de datacenterbranche bevordert.

DataCentre Dynamics EMEA Awards 2012

Shortlist 'Groen datacenter'

De DataCentre Dynamics EMEA Awards zijn onderscheidingen voor innovatie, leiderschap en 'out of the box'-denken in de Europese datacenterbranche. Het nieuwe TelecityGroup-datacenter AMS5 in Amsterdam staat op de shortlist van de categorie 'Groen datacenter', ten teken van de leiderspositie van de Group en haar katalysatorfunctie op het gebied van efficiënt energiegebruik.

Marcom Awards 2012

Platina in categorie Jaarverslag 2011

Bij de Marcom Awards worden innovatieve marketing- en communicatieprogramma's van internationale bedrijven in het zonnetje gezet. Hierbij kreeg TelecityGroup een platina onderscheiding voor het jaarverslag van 2011 en goud in de categorieën 'Bedrijfsfilm', 'Beste Websiteontwerp' en 'Beste B2B-website'.

Capacity Awards 2012

Shortlist 'Beste datacenteraanbod'

De uitreiking van de Capacity Awards, mede georganiseerd door het magazine Capacity, draait om uitmuntend werk, visie en prestaties binnen de wereldwijde telecomgroothandel. TelecityGroup is een finalist in de categorie 'Beste Datacenteraanbod' om haar aanbod van de beste omgevingen in Europa voor contact tussen carriers, zodat ze profiteren van kostenefficiency en schaalbaarheid.

Videographer Awards

Winnaar 'Uitmuntende prestatie'

Met de internationale verkiezing Videographer Awards worden enthousiaste, creatieve bedrijven en individuen en hun klanten beloond voor uitmuntende prestaties op het gebied van videoproductie. De ongekende videoproductiekwaliteiten van TelecityGroup werden erkend als normverhogend binnen de branche en onderscheiden met een prijs voor 'Uitmuntende prestatie'.

Employee Share Ownership Awards

Winnaar 'Bedrijf met minder dan 1500 medewerkers'

Met de Employee Share Ownership Awards worden bedrijven onderscheiden die aandelenprogramma's voor hun medewerkers organiseren. De organisator, het Employee Share Ownership Centre, heeft in nauwe samenwerking met de Europese Commissie, het Europees Parlement en landelijke overheden TelecityGroup onderscheiden in de categorie voor bedrijven met minder dan 1500 werknemers. Deze onderscheiding toont aan dat TelecityGroup een voorbeeldvormt voor andere bedrijven als het gaat om aandelengerelateerde beloningsprogramma's.

Transform Awards 2012

Shortlist ‘Best Brand Evolution’

Met de Transform Awards worden bedrijven beloond die uitblonken door rebranding of merktransformatie. TelecityGroup is genomineerd voor 'Best Brand Evolution' naar aanleiding van een project met Design by Structure om de uitmuntende klantenservice van de Group te benadrukken met een lichtere, meer open stijl. Met dit project werd ook de sterke marktpositie en het internationale bereik uitgedragen.

Stevie International Business Awards 2012

Winnaar Gold Stevie voor beste bedrijfsfilm

Met de Stevie International Business Awards worden innovatieve bedrijven over de hele wereld onderscheiden. Bij deze uitreiking is TelecityGroup bekroond met een Gold Stevie in de categorie 'PR en Technologie' voor de beste bedrijfsfilm. Daarnaast kreeg de Group brons voor 'Managementteam van het Jaar', 'Executive van het Jaar' (Michael Tobin), 'Beste Investor Relations-website', 'Beste Jaarverslag', 'Computerdiensten' en 'Bedrijf van het Jaar'.

Green Business Awards 2012

Finalist in de categorie 'Efficiënt energiegebruik'

TelecityGroup is een finalist in de categorie 'Efficiënt energiegebruik' bij de Green Business Awards 2012. Met deze prijs worden initiatieven onderscheiden waarmee Britse bedrijven duurzamer en milieuvriendelijker kunnen werken. De prijs is een duidelijk teken van topprestaties op het gebied van groene strategie en innovatie.

National Business Awards 2012

Shortlist Entrepreneur of the Year'

Michael Tobin (CEO TelecityGroup) is genomineerd voor deze onderscheiding voor voorbeeldig leiderschap en zakelijk inzicht. Met de National Business Awards worden de successen geroemd van zakenmensen die het hele jaar door consequent uitstekend hebben gepresteerd.

ARC Awards

Winnaar Vernieuwend Jaarverslag 2011

Met de ARC Awards worden de beste prestaties op het gebied van jaarverslagen erkend. TelecityGroup heeft een bronzen onderscheiding gekregen binnen de categorie Non-Traditional Annual Reports op het gebied van ICT-diensten en oplossingen.

Corporate Engagement Awards 2012

Shortlist 'Meest efficiënte liefdadigheidsprogramma voor de lange termijn', 'Beste bedrijfssponsoring voor het goede doel' en 'Beste lopende bedrijfssponsoringsprogramma'

TelecityGroup is in drie categorieën op de shortlist van de Corporate Engagement Awards geplaatst. Voor het tweede jaar op rij is TelecityGroup een finalist in de categorieën 'Meest efficiënte liefdadigheidsprogramma voor de lange termijn', 'Beste bedrijfssponsoring voor het goede doel' en 'Beste lopende bedrijfssponsoringsprogramma'. Dit bewijst hoe toegewijd is aan verantwoord ondernemen en transparante relaties met belanghebbenden. Deze onderscheidingen worden uitgereikt door het magazine Communicate en zijn de enige Europese benchmark op het gebied van best practices binnen corporate partnership-programma’s en bedrijfssponsoring.

Green IT Awards 2012

Shortlist 'ICT-operator van het Jaar'

TelecityGroup is door het magazine Green IT op de shortlist geplaatst voor de titel 'ICT-operator van het Jaar'. Met de Green IT Awards worden bedrijven onderscheiden die bijdragen aan een lagere milieubelasting van de ICT-industrie. De shortlistplek toont aan dat TelecityGroup doorlopend een leidersrol in de branche vervult als het gaat om efficiënt energieverbruik. Lezers stemmen over de uitreiking van de onderscheiding 'ICT-operator van het Jaar' en geven daarmee aan welke bedrijven het beste hebben geïnvesteerd in efficiënte processen en technologie.

Real Business FDs' Excellence Awards 2012

Brian McArthur-Muscroft onderscheiden als FTSE 250-FD van het Jaar

De Finance Director van TelecityGroup, Brian McArthur-Muscroft, is door Real Business onderscheiden met de titel 'FTSE 250-FD van het Jaar'. De FDs' Excellence Awards worden uitgereikt door het toonaangevende zakelijke magazine Real Business, in samenwerking met het ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales), en zijn de belangrijkste onderscheidingen voor financial directors in Groot-Brittannië. Deze onderscheiding, die wordt ondersteund door de Confederation of British Industry, wordt uitgereikt aan de beste Britse FD's en hun teams, zowel op het niveau van raden van bestuur als binnen financiële onderafdelingen.

TelecityGroup Netherlands B.V.

Gyroscoopweg 2E & 2F,
1042 AB, Amsterdam, Netherlands

Tel: +31 (0) 20 564 0800

Connect with TelecityGroup Twitter Twitter Linkedin Linkedin YouTube YouTube

Contact
Amsterdam +31 (0) 20 564 0800
Dublin +353 (0)1 461 1200
Frankfurt +49 (0) 69 900 210
Helsinki +358 (0)75 7570 400
Londen +44 (0)20 7001 0000
Manchester +44 (0)161 232 3500
Milaan +39 02 489 8000
Parijs +33 (0) 1 49 97 30 60
Sofia +359-2-9707707
Stockholm +46 (0) 8 799 3800
Warschau +48 22 427 39 97
Stel uw vraag
Locaties in heel Europa
Locaties in heel Europa