Ons bedrijf STEL UW VRAAG ONLINE

Awards

Onze prestaties zijn met vele prijzen beloond. Enkele hoogtepunten:


PLC Awards 2011

Genomineerd voor 'Bedrijf van het Jaar'

Met de PLC Awards worden succesvolle bedrijven onderscheiden. De nominatie voor 'Bedrijf van het Jaar' erkent het langdurige succes van TelecityGroup: niet alleen op financieel gebied, maar ook om haar duurzame groeistrategie.

Edie Awards voor Environmental Excellence

Genomineerd voor de ‘Best Green Corporate Initiative’

TelecityGroup staat dit jaar op de shortlist van de Edie Awards voor Environmental Excellence, in de categorie Best Green Corporate Initiative. De awards zijn bedoeld als erkenning van die bedrijven die een succesvol ‘groen’ initiatief hebben geïmplementeerd in hun bedrijfsvoering. Deze nominaties tonen het innovatieve programma dat de Group ontwikkelt om de energie-zuinigheid te verbeteren van haar gehele datacenter portfolio.

European Business Awards 2011

TelecityGroup is uitgekozen als één van de 25 ‘Country Representatives’ voor de UK in de toekenning van de European Business Awards van dit jaar. De Group wordt geprezen om haar opmerkelijke internationale groei en haar benadering van energiezuinigheid, wat tijdens het uitreikingsproces van de Awards getoond zal worden. De Awards halen voorbeelden van personen of organisaties naar voren die uitzonderlijke resultaten hebben behaald op meerdere verschillende gebieden, waarmee zij zich prominent onderscheiden als toonaangevend in Europa.

Communicate’s Corporate Engagement Awards

TelecityGroup heeft een plaats op de shortlist van de Corporate Engagement Awards, en is genomineerd in de categorieën ‘Best Execution of Corporate Sponsorship Activity’ en ‘Most Effective Long-term Philantropic Scheme’. Deze nominaties tonen de toewijding van de Group aan verantwoordelijk zakendoen en het integer en transparant zijn jegens al haar relaties. De awards, die worden uitgegeven door het magazine Communicate, zijn de enige awards in Europa die zich richten op corporate partnership, corporate sponsorship en corporate philanthropy.

Green IT Award 2011

TelecityGroup is aangewezen als grote kanshebber in de categorie ‘IT operator of the Year’ bij de toekenning van de Green IT Awards 2011. Op basis van uitgebrachte stemmen door de lezers beloont de categorie ‘IT Operator of the Year’ bedrijven die investeren in de beste en meest efficiënte technologieën. In deze tweede editie van de awards ligt de nadruk op bedrijven die een significante bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de ‘groene’ prestaties van de IT industrie in de afgelopen jaren.

National Business Awards 2011

TelecityGroup staat op de shortlist voor de prestigieuze National Business Awards 2011 in de categorieën ‘Growth Strategy of the Year’ en ‘Entrepreneur of the Year’. Deze nominaties erkennen TelecityGroups solide groeistrategie, significante resultaat en groeiend marktaandeel. Ook CEO Michael Tobin ontvangt erkenning voor zijn buitengewone visie en leiderschap.

Greenbang Award 2010

TelecityGroup, de toonaangevende aanbieder van premium netwerkonafhankelijke datacenters in Europa, is winnaar in de categorie ‘Best Data Centre Innovation’ bij de Greenbang Sustainability Awards. Deze awards belonen de prestaties op het gebied van duurzaamheid door bedrijven die zich inzetten voor een toekomst met minder CO2 uitstoot. TelecityGroup ontving de prijs vanwege het innovatieve, optimaal efficiënte design van haar Parijse datacenter Condorcet.

Green IT Awards 2010

TelecityGroup is bij de Green It Awards 2010 op de eerste plaats geëindigd in de volgende categorieën: ‘Green IT Magazine Company of the Year’, ‘Minister of Energy Award’, ‘Environmental Project of the Year Award’ en ‘IT Operator of the Year’. Deze waardering laat nogmaals zien dat TelecityGroup toonaangevend is op het gebied van milieubeleid en toewijding aan optimale energiezuinigheid.

Business Charity Awards 2010

Michael Tobin finalist voor de titel ‘Business Charity Champion’

TelecityGroups CEO Michael Tobin is als finalist geëindigd in de categorie ‘Business Charity Champion’ bij de Business Charity Awards 2010. Michael Tobin heeft zitting in het bestuur van liefdadigheidsinstelling Byte Night en is Voorzitter van de Loomba Trust. Daarnaast moedigt hij de medewerkers van TelecityGroup aan actief te zijn in fondsenwerving en vrijwilligerswerk.

National Business Awards 2010 Winner

Winnaar ‘Grant Thornton Mid-Cap Business of the Year’

TelecityGroup is tot ‘Grant Thornton Mid-Cap Business of Year’ benoemd bij de uitreiking van de National Business Awards 2010. Deze prijs bekroont TelecityGroup als “de excellente beursgenoteerde onderneming met een omzet tussen de 25 en 500 miljoen pond”, die zich onderscheidt door buitengewone financiële resultaten, sterke groei- en innovatiestrategieën en een prominente rol in haar eigen sector.

East London Chamber of Commerce Awards 2010

Winnaar ‘Business of the year'.

Winnaar ‘Business Person of the Year’ Michael Tobin (CEO)

TelecityGroup heeft een award ontvangen in de categorie ‘Business of the Year’. CEO Michael Tobin is voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘Business Person of the Year’. Beide awards zijn uitgereikt door de East London Chamber of Commerce en belonen TelecityGroup’s groeistrategie, haar innovatieve aanpak en haar voortrekkersrol op het gebied van energiezuinigheid in de datacenter industrie.

Stevie Awards 2010

Winnaar van het Investor Relations Program of the Year

TelecityGroup heeft de Stevie International Business Award ontvangen voor het beste ‘Investor Relations Program of the Year’. Deze prijs is de bekroning van de TelecityGroups benadering van investeerders. De Stevie award prijst het ‘investor relations program’, dat is gebaseerd op juiste beslissingen die waarde toevoegen voor de investeerders.

Daarnaast heeft TelecityGroup speciale eervolle vermeldingen ontvangen in zeven andere categorieën bij de uitreiking van de Stevie International Business Awards 2010, waaronder de categorieën: ‘Multinational Company of the Year in Europe’, ‘Most Innovative Company of the Year in Europe’, ‘Executive of the Year in Europe’ en ‘Management Team of the Year’.

National Business Awards 2010

TelecityGroup is als finalist benoemd in twee verschillende categorieën van de Britse National Business Awards 2010: de Orange Innovation Award en de Grant Thornton Mid-Cap Business of the Year. TelecityGroup wordt met deze awards beloond voor buitengewone resultaten, een sterke groei, innovatieve strategieën en toonaangevende prestaties in de sector.

Data Centre Leaders Awards 2010

TelecityGroup is tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Improved Data Centre Energy Efficiency’ bij de uitreiking van de the Data Centre Leaders Awards 2010.TelecityGroup speelt een toonaangevende rol binnen de industrie op het gebied van het verbeteren van energiezuinigheid. De Award is een beloning voor de toewijding van TelecityGroup aan het optimaliseren van de energiezuinigheid binnen haar gehele datacenter portfolio door middel van een voortdurend verbeterprogramma.

National eWell-Being Awards 2010

TelecityGroup heeft gewonnen in de Energy Efficiency-categorie bij de uitreiking van de National eWell-Being Awards 2010, vanwege haar innovatieve inzet van ICT ten behoeve van het milieu. De awards belichten de economische, milieutechnische en sociale voordelen van innovatieve IT projecten. De awards hebben als doel toekomstige initiatieven tot de aanpak van milieukwesties te stimuleren.

TelecityGroup laat als winnaar van deze award zien dat zij zich inzet om de milieu-efficiency van haar datacenter portfolio te verbeteren door middel van uniek en vernieuwend design, concrete efficiency-resultaten en door het vervullen van een voortrekkersrol binnen de industrie.

The Data Centre Europe Awards 2010

Winnaar: ‘Best European Colocation Facility’

TelecityGroup is beloond met de titel ‘Best European Colocation Facility’ voor haar nieuwe datacenter Condorcet in Parijs bij de uitreiking van de Data Centre Europe Awards 2010. Met de awards worden kwaliteit van dienstverlening, management excellence en technische prestaties voor de Europese Datacenter industrie beloond. TelecityGroups datacenter Condorcet is beloond voor innovatie in zowel design als operationele kwaliteit, waarmee het één van de meest technisch geavanceerde en meest energie-efficiënte datacenters in Europa is.

CIR Business Continuity Awards 2010

Op shortlist in de categorie ‘Excellence in Infrastructure’ 2010

TelecityGroup staat op de shortlist in de categorie ‘Excellence in Infrastructure’ binnen de Continuity Insurance and Risk (CIR) awards. De awards, die worden uitgegeven door industrie-uitgave Continuity and Risk, worden toegekend aan bedrijven die uitblinken op het terrein van continuïteit en operationeel risk management. Binnen de categorie ‘Excellence in Infrastructure’ worden organisaties beloond die expertise hebben laten zien in hun continuïteitsplanning, door risicobestendige en efficiënte IT-infrastructuur te bouwen.

Britain's most admired companies:

TelecityGroup winnaar binnen de eigen sector en 16e op de ranglijst voor ‘Community and Evironmental Responsability’ in de jaarlijkse toekenning van Management Today’s ‘Britain’s Most Admired Companies’ awards.

‘De 2009 Management Today magazine Britain’s Most Admired Companies Awards 2009 komen tot stand in samenwerking met Accenture. De ranglijst is de uitkomst van een onderzoek onder 236 bedrijven, uitgevoerd door Birmingham City Business School. Binnen het onderzoek beoordelen de 10 grootste beursgenoteerde bedrijven hun concurrenten aan de hand van 9 criteria.’

Green Business Awards:

Nominatie voor de ‘Green Service’ Award

TelecityGroup ziet haar innovatieve milieubeleid bekroond met een nominatie voor de prestigieuze Green Business Awards 2009

East London Chamber of Commerce Awards 2009

Winnaar: ‘Business of the Year’ Winnaar: ‘Business Person of the Year’ Michael Tobin (CEO) Lofbetuiging: ‘Green Business of the Year’

De East London Chamber of Commerce Awards vormen de erkenning van onze voortdurende groei en ons milieubeleid in Europa.

National eWell-Being Awards

Lofbetuiging: ‘Greening Data Centre’

TelecityGroup is geprezen om haar initiatieven die hebben bijgedragen aan een minder milieubelastende performance van datacenters.

Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2009

Michael Tobin, TelecityGroup CEO,  Winnaar

Michael Tobin’s visie en leiderschap zijn onderscheiden met deze ‘high profile’ business award.

Data Centre Europe Awards 2009

Winnaar: ‘Best Leadership and Innovation in Environmental Policy’

TelecityGroup werd op de Data Centre Europe Awards geroemd als leider en grootste innovator op het gebied van milieubeleid. Daarnaast werd het bedrijf tweemaal genomineerd voor zijn bijdragen aan de datacenter-gemeenschap.

National Business Awards 2009

Op de shortlist voor ‘Entrepreneur of the Year’ Op de shortlist voor ‘Business of the Year’ Op de shortlist voor ‘Growth Strategy of the Year’

TelecityGroup is genomineerd voor drie National Business Awards, waaronder 'Business of the Year' en 'Growth Strategy of the Year'. Michael Tobin, CEO van TelecityGroup, staat op de shortlist voor 'Entrepreneur of the Year'. De winnaars worden in juli bekendgemaakt.

CIR Business Continuity Awards 2009

Finalist: ‘Data Centre Strategy of the Year’

Erkenning voor de continuïteit en de duurzame milieustrategie van onze datacenters in Europa.

Financial Sector Technology Awards 2009

Op de shortlist: ‘Data Centre Excellence’

Excellentie in outsourcing naar een high-density hosting environment in samenwerking met een grote financiële dienstverlener.

European Business Awards 2009

Op de shortlists voor ‘Business of the Year’ en ‘International Entrepreneur of the Year’

Europese nominaties voor de awards ‘Business of the Year’ en ‘International Entrepreneur of the Year’ vanwege de snelle groei van TelecityGroup en het leiderschap van CEO Michael Tobin.

TechMARK Awards 2008

Winnaar ‘Achievement of the Year’

De TechMARK Award bracht erkenning voor de succesvolle beursintroductie van TelecityGroup in 2007. CEO Michael Tobin werd daarnaast genomineerd voor de 'Personality of the Year Award'.

Data Centre Dynamics Awards 2009

Op de shortlist voor ‘Innovation in the Medium Data Centre’ en ‘Outstanding Contribution to the Industry’

TelecityGroup is genomineerd voor branche-awards voor het innovatieve ontwerp van datacenters en de bijdragen aan de branche in het algemeen.

European Communications Excellence Awards

Op de shortlist voor ‘IPO Communications’

De succesvolle beursintroductie van TelecityGroup heeft bij de European Excellence Awards geleid tot een vermelding op de shortlist voor ‘IPO Communications’.

Information Age Awards 2008

Runner-up in de categorie ‘Data Centre Innovation of the Year’

Online video-inzending werd runner-up in de categorie ‘Data Centre Innovation of the Year’ voor de ontwikkeling van het ‘hot aisle/cold aisle’ concept.

Computing Awards 2008

Op de shortlist voor ‘Networking and Communications Supplier of the Year’

De innovatieve manier waarop we technologie gebruiken en het feit dat we altijd aan de vraag van de klant willen voldoen heeft voor een vermelding op de shortlist voor ‘Networking and Communications Supplier of the Year’ van het magazine Computing gezorgd.

International Stevie Awards 2008:

Finalist in de categorieën ‘Best Multinational Company in Europe’, ‘Best Overall Company’, ‘Best Executive in Europe’ en ‘Best Annual Report – online’

Bij de International Stevie Awards stond TelecityGroup voor vier verschillende awards op de shortlist. Dit had TelecityGroup te danken aan zijn Europese successen, het leiderschap van Michael Tobin en het jaarlijkse online-rapport.

East London Chamber of Commerce Awards 2008

Winnaar ‘Business Growth of the Year’

De East London Chamber of Commerce heeft onze voortdurende groei in Europa bekroond met een ‘Business Growth of the Year Award'.

National Business Awards 2008

Op de shortlist voor ‘Business of the Year’

Bij de National Business Awards, gesponsord door Orange, veroverde TelecityGroup een plaats op de shortlist voor de ‘Business of the Year Award’.

E&Y Entrepreneur of the Year 2008

Regionaal finalist

Michael Tobin werd genomineerd als Entrepreneur of the Year vanwege zijn zakelijk leiderschap en de impact op de datacenter-branche.

Data Centre Europe Awards 2008

Winnaar ‘Outstanding Leader in Data Centres’

Het leiderschap en innovatieve karakter van TelecityGroup werden bekroond met de ‘Outstanding Leader in Data Centres Award’ en ons milieubeleid heeft tot een vermelding op de shortlist voor de ‘Green Award’ geleid.

Growing Business Fast Growth Business Awards 2008

Op de shortlist voor ‘International Business of the Year’

De snelle groei van het bedrijf in Europa heeft het een plaats op de shortlist opgeleverd voor ‘International Business of the Year’.

UK Technology Innovation and Growth Awards 2008

Winnaar ‘IPO of the Year’ Op de shortlist voor ‘Technology CEO of the Year - Small & Medium Cap Public Firm’

De succesvolle beursintroductie van TelecityGroup in 2007 heeft het panel van de UK Technology Innovation and Growth Awards 2008 kunnen overtuigen - TelecityGroup werd winnaar in de categorie ‘IPO of the Year’ en Michael Tobin kwam op de shortlist voor 'Technology CEO of the Year - Small & Medium Cap Public Firm’.

DatacenterDynamics Leaders’ Awards 2008

Op de shortlist voor ‘Innovation in the Outsourced Environment’, ‘Innovation in the Medium Datacenter’ en ‘Innovation in the Micro Datacenter’.

TelecityGroup stond bij de DatacenterDynamics Leaders’ Awards binnen drie categorieën op de shortlist: ‘Innovation in the Outsourced Environment’, ‘Innovation in the Medium Datacenter’ en ‘Innovation in the Micro Datacenter’.

Franco-British Business Awards 2007

TelecityGroup won bij de ‘Franco-British Business Awards 2007 for Innovation’ de 'Annual Award for Innovation' vanwege zijn systeem voor biometrische irisherkenning en het testen van brandstofceltechnologie als een alternatieve energiebron.

Data Centre Europe Awards 2007

Winnaar: ‘Best pan-European Data Centre Operator’ en ‘Outstanding CEO of the Year’

TelecityGroup is op de Data Centre Europe Awards 2007 (een initiatief van BroadGroup) uitgeroepen tot 'Best pan-European Data Centre Operator' en won daarnaast de 'Outstanding CEO of the Year Award'.

International Stevie Awards 2007

Winnaar: ‘Best new company’

De oprichting van TelecityGroup in 2005 en de successen die vervolgens werden behaald hebben de International Stevie Award voor 'Best New Company' opgeleverd.

TelecityGroup Netherlands BV

Gyroscoopweg 2E & 2F,
1042 AB, Amsterdam, Netherlands

Tel: +31 (0) 20 564 0800

Connect with TelecityGroup Twitter Twitter Linkedin Linkedin YouTube YouTube

Contact
Amsterdam +31 (0) 20 564 0800
Dublin +353 (0)1 461 1200
Frankfurt +49 (0) 69 900 210
Helsinki +358 (0)75 7570 400
Londen +44 (0)20 7001 0000
Manchester +44 (0)161 232 3500
Milaan +39 02 489 8000
Parijs +33 (0) 1 49 97 30 60
Sofia +359-2-9707707
Stockholm +46 (0) 8 799 3800
Warschau +48 22 427 39 97
Stel uw vraag
Locaties in heel Europa
Locaties in heel Europa