TELECITYGROUP'S PRIVACYBELEID



PRIVACYBELEID

Dit beleid geeft informatie over het gebruik van persoonsgegevens die zijn verkregen door gebruik van de website www.telecitygroup.nl ("de Website") door TelecityGroup, in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens ("WBP").

De verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is:

TelecityGroup International Limited 
Masters House, 107 Hammersmith Road, London W14 0QH, England ("TelecityGroup").

Contactpersoon in Nederland:

TelecityGroup  
Gyroscoopweg 2e & 2f, 1042 AB  Amsterdam

TelecityGroup kan de persoonsgegevens delen met aan TelecityGroup gelieerde bedrijven.

Lees het Privacybeleid aandachtig door zodat u weet hoe uw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt worden door TelecityGroup. Op gebruik van de Website zijn tevens de Website's Gebruiksvoorwaarden van toepassing www.telecitygroup.nl/discliamer.

INFORMATIE, VERZAMELING EN GEBRUIK

TelecityGroup verzamelt en verwerkt persoonsgegevens op de volgende wijze:

  • Informatie uit een email aan TelecityGroup of uit een emailformulier van de "Contact" pagina van deze Website zal worden gebruikt om een reactie te geven op uw vragen/opmerkingen. TelecityGroup kan deze correspondentie opslaan.
  • Indien u zich aanmeldt voor de TelecityGroup newsletter, zullen uw naam en emailadres worden toegevoegd aan de abonnees' database en zal u een newsletter ontvangen. Indien u de newletter niet langer wenst te ontvangen, kunt u een email sturen aan nl.info@telecity.com en worden uw gegevens spoedig verwijderd uit de database. 
  • Indien u uw CV instuurt via email of via de "Werken bij TelecityGroup" pagina van deze Website, mag TelecityGroup uw gegevens bewaren voor toekomstige vacatures. Indien u niet wilt dat uw CV wordt bewaard voor toekomstige vacatures, kunt u hierover een email sturen aan nl.hr@telecity.com  en worden uw gegevens spoedig verwijderd.
  • Indien u zich aanmeldt bij de Website zal de informatie die u bij het aanmelden opgeeft worden gebruikt en verwerkt door TelecityGroup om u te voorzien van productinformatie of diensten die wellicht interessant voor u zijn, of om u te wijzen op wijzigingen bij TelecityGroup of de Website. Door het aanmelden bij de Website gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens voor deze doeleinden. Indien u niet langer aangemeld wenst te zijn, kunt u een email sturen aan nl.info@telecity.com en worden uw gegevens spoedig verwijderd. 

De Website kan gebruik maken van links naar websites van partner netwerken van TelecityGroup, adverteerders en gelieerde bedrijven. Deze websites maken gebruik van een eigen privacybeleid en TelecityGroup kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor dat beleid of die websites. Lees het privacybeleid van de website voordat u persoonsgegevens versterkt.

IP-ADRESSEN EN COOKIES

In dit deel van het Privacybeleid wordt uitgelegd hoe TelecityGroup door middel van cookies informatie verzamelt over uw computer. Als u niet wilt toestaan dat deze cookies geplaatst worden, kunt u uw browserinstellingen aanpassen (zie verderop). Doet u dit niet, dan gaat u er bij het gebruik van deze Website mee akkoord dat cookies door en namens TelecityGroup op de hieronder beschreven manier worden gebruikt.

Voor systeembeheer en administratie kan TelecityGroup informatie over uw computer verzamelen, zoals uw IP-adres (indien mogelijk), besturingssysteem en browsertype. Dit betreft statistische informatie over gebruikersgedrag en gebruikspatronen, waaraan geen enkele gebruiker persoonlijk te herkennen is.

Voor diezelfde doeleinden kan TelecityGroup ook een cookie plaatsen op de harde schijf van uw computer om algemene informatie over uw internetgebruik te verzamelen. Met cookies wordt informatie op uw harde schijf opgeslagen. Deze informatie wordt gebruikt om de Website te verbeteren en een meer persoonlijke dienstverlening te bieden. Daarnaast kan TelecityGroup hiermee doelgroepen en gebruikspatronen analyseren, uw voorkeuren opslaan en zo de Website aan uw interesses aanpassen, uw zoekopdrachten sneller laten verlopen en herkennen wanneer u de Website opnieuw bezoekt. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies die we gebruiken, de informatie die we verzamelen en hoe lang de cookie bewaard wordt.

Cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de Website

 

Categorie

 

Naam cookie

 

Beschrijving cookie

 

Vervaltijd
Microsoft
.NET

 

ASP.NET
_sessionid

 

Met deze cookie wordt uw gebruikerssessie opgeslagen en bijgehouden, zodat de applicatie uw voorkeuren kan opslaan. Uw taalinstellingen worden bijvoorbeeld opgeslagen, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te stellen bij een volgend bezoek aan onze site.

 

Na afloop van een sessie
Websiteplatform

 

site

 

Met deze cookie wordt een unieke sessie-ID opgeslagen, zodat de gebruiker ingelogd kan blijven. Hij wordt gebruikt op www.telecitygroup.fr voor de onlinediensten die we aan onze partners verlenen.

 

Na 1 dag
Websiteplatform

 

Trackerate

 

Met deze cookie worden het pad van een gebruiker op de TelecityGroup-website en de bekeken pagina's bijgehouden. Met deze gegevens controleren we of de informatie die we u bieden interessant en relevant voor u is.

 

Na 1 jaar na plaatsing of aanpassing
Websiteplatform

 

Terugkerend

 

Met deze cookie wordt opgeslagen naar welke lokale TelecityGroup-website een terugkerende bezoeker doorgestuurd wil worden vanaf de overkoepelende site.

 

Na 1 jaar na plaatsing of aanpassing

Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u dat instellen in uw browseropties. Dan worden er geen cookies meer geplaatst. Dat kan echter als gevolg hebben dat u sommige delen van deze Website niet kunt bereiken. Tenzij u uw browser zo hebt ingesteld dat er geen cookies geplaatst kunnen worden, zal het systeem van deze Website cookies plaatsen bij uw bezoek. Als u wilt weten hoe u uw browser zo instelt dat er geen cookies geaccepteerd worden, klik dan hier.

Google Analytics-cookies

Deze Website maakt gebruik van Google Analytics, een online statistiekprogramma van Google, Inc. (“Google”). Met behulp van Google Analytics-cookies analyseert TelecityGroup hoe de Website wordt gebruikt. De informatie die met deze cookies wordt verzameld, waaronder uw IP-adres, wordt opgeslagen op servers van Google in de VS. Deze informatie gebruikt Google om te analyseren hoe u de Website gebruikt, te rapporteren aan TelecityGroup hoe gebruikers met de Website omgaan en om andere website- en internetstatistiekdiensten te leveren. Google mag deze informatie doorgeven aan derden als dit bij wet verplicht is of als Google de informatie door derden laat verwerken. Google zal nooit uw IP-adres koppelen aan andere informatie die Google in handen heeft. Als u alle Google Analytics-cookies wilt weigeren, kunt u daarvoor hier een tool downloaden.

 

Categorie

 

Naam cookie

 

Beschrijving cookie

 

Vervaltijd
Google
Analytics

 

__utma

 

Deze cookie wordt gewoonlijk geplaatst bij uw eerste bezoek aan de TelecityGroup-website met een specifieke browser. Als u de Website later met een andere browser bezoekt, wordt er voor die browser een tweede cookie geplaatst. Met behulp van deze cookie analyseren we het aantal bezoekers aan de website.

 

Na 2 jaar na plaatsing of aanpassing
Google Analytics

 

__utmb

 

Met deze cookie wordt het begin van een gebruikerssessie en de daarna bezochte pagina's opgeslagen. Bij elke pagina die u bezoekt, wordt de cookie ingesteld op een verlooptijd van 30 minuten, zodat uw sessie niet voortijdig wordt afgebroken. Met deze gegevens controleren we of de informatie die we u bieden interessant en relevant voor u is. Daarnaast controleren we zo de werking van onze website, zodat we weten welke aspecten we kunnen verbeteren.

 

Na 30 minuten na plaatsing of aanpassing
Google Analytics

 

__utmc

 

Met het __utmc-cookie wordt geregistreerd wanneer de gebruiker de website verlaat door de browser af te sluiten. In combinatie met de __utmb-cookie wordt zo bepaald of er al dan niet met een nieuwe sessie begonnen wordt. 

 

Niet van toepassing
Google Analytics

 

__utmz

 

Met deze cookie wordt opgeslagen hoe u de TelecityGroup-website hebt bereikt en waar u vandaan komt. Bijvoorbeeld via een directe URL, een externe link of een zoekmachine-opdracht, of via een advertentiecampagne, zoals een banner of link in een e-mail. Met deze cookie analyseren we of onze marketingcampagnes effectief en passend zijn door te registreren waar u vandaan komt en welke pagina's u vervolgens bekijkt.

 

Na 6 maanden na plaatsing of aanpassing
Google Analytics

 

utm_source
(param 1)

 

Met deze cookie wordt opgeslagen hoe u de TelecityGroup-website hebt bereikt. Met deze cookie analyseren we hoe effectief onze marketingcampagnes zijn door te registreren waar u vandaan komt.

 

Na afloop van een sessie
Google Analytics

 

utm_medium
(param 2)

 

Met deze cookie wordt opgeslagen hoe u de TelecityGroup-website hebt bereikt. Bijvoorbeeld via een banneradvertentie, HTML-e-mail of een link op een website van derden.

 

Na afloop van een sessie
Google Analytics

 

utm_campaign
(param 3)

 

Met deze cookie wordt opgeslagen welke campagne u naar de TelecityGroup-website heeft geleid. Zo analyseren we of onze marketingcampagnes effectief en passend zijn door te registreren waar u vandaan komt en welke pagina's u vervolgens bekijkt.

 

Na afloop van een sessie

 

WAARVOOR WORDEN UW PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKT

Indien u kiest voor, of wordt voorzien van, een gebruikers identificatiecode, wachtwoord of enige andere informatie als onderdeel van de Website's veiligheidsprocedure, dan dient u deze informatie vertrouwelijk te behandelen en niet openbaar te maken aan enige derde partij. TelecityGroup heeft het recht om op enig moment de gebruikers identificatiecode of het wachtwoord ongeschikt te maken, indien u naar mening van TelecityGroup niet heeft voldaan aan één van de bepalingen uit de Gebruiksvoorwaarden of ons Privacybeleid nl.info@telecity.com.

Helaas is het doorgeven van informatie via internet niet geheel veilig. Hoewel TelecityGroup zich inspant uw persoongegevens te beschermen, kan zij de veiligheid van uw persoonsgegevens niet garanderen; iedere overdracht van persoonsgegevens is op eigen risico.

Uw persoonsgegevens kunnen openbaar worden gemaakt om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, om de Gebruiksvoorwaarden www.telecitygroup.nl/discliamer te handhaven of in te roepen en om de rechten, eigendom of veiligheid van de TelecityGroup te beschermen. Dit omvat onder meer het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties voor fraudedoeleinden en het beperken van financiële risico's.

TOEGANG TOT EN CORRECTIE VAN UW PERSOONSGEGEVENS

De WBP geeft u het recht op toegang tot de persoonsgegevens in ons beheer en het recht om de persoonsgegeven te laten corrigeren of wissen. U kunt van dit recht gebruik maken door een email sturen aan het contactadres. Voor inzage in uw persoonsgegevens wordt een administratieve vergoeding van £10 in rekening gebracht.

WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

Alle wijzigingen die in de toekomst aan dit Privacybeleid worden aangebracht, zullen worden gemeld op deze pagina en, indien noodzakelijk, gemeld via email. Wij adviseren u dit Privacybeleid regelmatig te controleren. Dit Privacybeleid is voor het laatst herzien op 3 juli 2009.

CONTACT

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan nl.info@telecity.com.

TelecityGroup Netherlands B.V.

H.J.E. Wenckebachweg 127,
Amsterdam, 1096 AM, Netherlands

Tel: +31 (0) 20 564 0800

Connect with TelecityGroup Twitter Twitter Linkedin Linkedin YouTube YouTube

Contact
Amsterdam +31 (0) 20 564 0800
Dublin +353 (0)1 461 1200
Frankfurt +49 (0) 69 900 210
Helsinki +358 (0)75 7570 400
Londen +44 (0)20 7001 0000
Manchester +44 (0)161 232 3500
Milaan +39 02 489 8000
Parijs +33 (0) 1 49 97 30 60
Sofia +359-2-9707707
Stockholm +46 (0) 8 799 3800
Warschau +48 22 427 39 97
Stel uw vraag
Locaties in heel Europa
Locaties in heel Europa