Datacenters STEL UW VRAAG ONLINE

Datacenters als fundament van de cloud

Onze datacenters zijn door schaalbaarheid, beveiliging, continuïteit en connectiviteit de ideale omgeving voor clouddiensten. Onze datacenters bieden bovendien schaalvoordelen van belang.Datacenters spelen een sleutelrol bij het aanbieden van clouddiensten. Als Europa’s toonaangevende aanbieder van premium carrier-neutrale datacenters, zorgen wij met een schaalbare, veilige en robuuste omgeving met hoge connectiviteit voor een uitermate geschikt fundament voor uw aanbod van cloud computingdiensten.

Een TelecityGroup-datacenter is een vitaal en digitaal ecosysteem met hoge connectiviteit. U heeft directe toegang tot een ongeëvenaarde keuze aan internationale en lokale vastelijn-, breedband- en mobiele netwerken, internet exchange points, content-distributienetwerken, trading platforms en cloud hubs.

Dit zorgt voor een ruime mogelijkeheden in connectiviteit, kostenefficiëntie en low latency. U bent verzekerd van optimale performance door schaalbare stroomcapaciteit en –levering, uitgebreide connectiviteitsopties en doordachte processen. Daarnaast bieden wij als specialist aanzienlijke schaalvoordelen die u helpen de kosten te beheersen in deze belangrijke fase binnen de ontwikkeling van uw clouddiensten. Wij zijn toegewijd aan het hoogste niveau – onze datacenters zijn gecertificered volgens de internationale normen zoals ISO 27001 voor informatiebeveiligingsmanagement, ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO 14001 voor milieumanagement.

Onbegrensde schaalbaarheid. Gericht op uw huidige en toekomstige wensen.

TelecityGroup Limitless scalability

Clouddiensten vragen om mogelijkheden om snel te kunnen opschalen. Om pieken in de vraag aan te kunnen en continu beschikbaar te zijn heeft u toereikende bandbreedte en stroomcapaciteit nodig. U wilt ook weer kunnen verlagen wanneer de piek voorbij is. Wanneer u uw kritische systemen onderbrengt bij TelecityGroup bent u zeker van voldoende capaciteit, zonder dat u vooraf teveel moet inkopen.

Uitgebreide tastbare en virtuele beveiliging. De data van uw klant op een veilige plaats.

TelecityGroup Extensive physical and virtual security

Voor elk shared platform is het noodzakelijk dat de betrouwbaarheid, onschendbaarheid en beschikbaarheid van de data van uw klanten volledig wordt gewaarborgd. Onze datacenters zijn bij uitstek geschikt voor het veilig aanbieden van cloud computing diensten. Uitgebreide beveiliging en data security zijn gecertificeerd volgens de internationale norm ISO27001:2005 voor beveiligingsmanagement.

Solide en veilige stroomvoorziening. Infrastructur waarop u kunt vertrouwen.

TelecityGroup Resilient and secure power

Omdat door virtualisatie servergebruik intensiveert, is voldoende stroomcapaciteit voor uw complete infrastructuur noodzakelijk. Wij kunnen hierin gemakkelijk voorzien. Een high-density omgeving tot 15kW per rack is mogelijk. Elk datacenter beschikt over Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en standby diesel generatoren die, in het geval dat de reguliere stroom uitvalt, de locatie voor onbeperkte tijd van stroom kunnen blijven voorzien.

Ongeëvenaarde connectiviteit. Ongekende keuzemogelijkheden voor uw bedrijf.

TelecityGroup Unrivalled connectivity

Naast capaciteit is connectiviteit onmisbaar om clouddiensten te kunnen aanbieden. Als Europa’s toonaangevende carrierneutrale datacenterpartij, bieden wij een ongeëvenaard ruime keuze in internationale en lokale connectiviteitsopties. Hiermee bent u verzekerd van een hoge quality-of-service in de cloud computing-dienstverlening aan uw klanten, waar deze zich ook bevinden

Premium datacenters. Een hoger rendement op uw business.

Wij hebben geïnvesteerd in premium datacenters die u in staat stellen direct terug te verdienen op het aanbieden van clouddiensten. Zelf hoeft u niet te investeren in de juiste datacenter- omgeving. Onze pan-Europese schaalvoordelen in telecomaanbieders, stroomvoorziening en operationele kosten ondersteunen de kostenefficiëntie van uw cloud infrastructure.

TelecityGroup Netherlands B.V.

Gyroscoopweg 2E & 2F,
1042 AB, Amsterdam, Netherlands

Tel: +31 (0) 20 564 0800

Connect with TelecityGroup Twitter Twitter Linkedin Linkedin YouTube YouTube

Contact
Amsterdam +31 (0) 20 564 0800
Dublin +353 (0)1 461 1200
Frankfurt +49 (0) 69 900 210
Helsinki +358 (0)75 7570 400
Londen +44 (0)20 7001 0000
Manchester +44 (0)161 232 3500
Milaan +39 02 489 8000
Parijs +33 (0) 1 49 97 30 60
Sofia +359-2-9707707
Stockholm +46 (0) 8 799 3800
Warschau +48 22 427 39 97
Stel uw vraag
Locaties in heel Europa
Locaties in heel Europa